BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAVUZ BEDİR ZABITA HAFTASI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI
  • BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAVUZ BEDİR ZABITA HAFTASI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

09 Eyl 2019

Zabıta personeli, yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüdür. Biliyorum ki yaptıkları görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Tebessüm eden bir yüzle görevini yapmaları belediyemizin güler yüzünü halkımıza yansıtabilmenin aracılığını sağlamaktadır. Zabıta birimimizle ve diğer birimlerimizle birlikte yıllardır Hemşehrilerimizin yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin mücadelesini veriyoruz. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bizlere.. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Şenkaya Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.